Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα εντομοαπωθητικά δρουν με παρόμοιο τρόπο, απωθώντας και αποτρέποντας τα έντομα.
Τα έντομα απωθούνται από τα άτομα που έχουν εφαρμόσει Jungle Formula και συνεπώς είναι λιγότερο πιθανό να τσιμπήσουν εάν συναντήσουν δέρμα στο οποίο έχει εφαρμοστεί προϊόν της σειράς.


Η σειρά εντομοαπωθητικών προϊόντων Jungle Formula προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια και για κάθε προορισμό.

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα Jungle Formula από το φαρμακείο της γειτονιάς σας ή μέσω του διαδικτύου.

Επισκεφτείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Χρησιμοποιείτε το Jungle Formula κάθε φορά που βγαίνετε έξω. Παρόλο που τα κουνούπια είναι δραστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στους τροπικούς προορισμούς είναι ιδιαίτερα επιθετικά ​​κατά το σούρουπο και τα ξημερώματα. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τα εντομοαπωθητικά προϊόντα.

Αναζητήστε τον κατάλληλο δείκτη IRF στη συσκευασία των προϊόντων και στην ιστοσελίδα με τα προϊόντα μας.

Χρησιμοποιείτε το Jungle Formula Maximum Original όταν επισκέπτεστε χώρες με υψηλό κίνδυνο μετάδοσης νοσημάτων από έντομα.
To Jungle Formula Maximum Original περιέχει DEET σε περιεκτικότητα 50%. Προτού ταξιδέψετε, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τους φορείς προφύλαξης ταξιδιωτών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή ή τον εμβολιασμό κατά της ελονοσίας.

Για ταξίδια σε χώρες που υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού Zika, χρησιμοποιείτε το Jungle Formula Maximum Original.

Τα προϊόντα Jungle Formula δεν εξουδετερώνουν αλλά απωθούν τα κουνούπια.

Χρησιμοποιείτε το προϊόν Jungle Formula που κρίνεται καταλληλότερο ανάλογα με τον προορισμό σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Jungle Formula Bite & Sting σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς Jungle Formula.

Εφαρμόζετε πάντα πρώτα το αντηλιακό σας και στη συνεχεία το εντομοαπωθητικό προκειμένου να διασφαλίσετε ότι τόσο το αντηλιακό όσο και το εντομοαπωθητικό παραμένουν αποτελεσματικά.

Το DEET είναι η κοινή ονομασία για το Ν, Ν-διαιθυλ-μετα-τολουαμίδιο. Χρησιμοποιείτε εδώ και δεκαετίες ως εντομοαπωθητικό, το οποίο έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και συνιστάται για χρήση σε τροπικούς προορισμούς που υπάρχει υψηλός κίνδυνος μετάδοσης νοσημάτων από έντομα.

Η σειρά Jungle Formula περιέχει DEET σε περιεκτικότητα 50% (Jungle Formula Maximum Original), η οποία είναι ιδανική για άτομα που ταξιδεύουν σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο μετάδοσης ελονοσίας και άλλων ασθενειών που μεταδίδονται από τα έντομα.

To Jungle Formula Strong Original περιέχει DEET σε περιεκτικότητα 20%, η οποία είναι ιδανική για μη τροπικούς προορισμούς.

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων

Όπως και το DEET, το IR3535 είναι μία δραστική εντομοαπωθητική ουσία που έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική προστασία σε μη τροπικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τους τρόπους προστασίας.

Ελέγξτε τη συσκευασία εάν φέρει το σύμβολο του εύφλεκτου προϊόντος και την απαραίτητη προειδοποίηση.

Αποφεύγετε τις συσκευές αερολυμάτων (αεροζόλ) και χρησιμοποιείτε τις συσκευές με αντλία ψεκασμού (σπρέι), και τις λοσιόν.

Προτού ταξιδέψετε στο εξωτερικό συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τους τρόπους προστασίας της οικογένειάς σας από τα τσιμπήματα εντόμων. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εντομοαπωθητικά κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα προτού χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της σειράς Jungle Formula .

Παράγοντες όπως το κολύμπι και η εφίδρωση ενδέχεται να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και συνεπώς μπορεί να είναι απαραίτητη η εκ νέου εφαρμογή του προϊόντος. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα προτού χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της σειράς Jungle Formula .

Τα προϊόντα που περιέχουν DEET ενδέχεται να προκαλέσουν φθορές στα ρούχα. Αποφεύγετε την άμεση επαφή του προϊόντος με υφάσματα πριν στεγνώσει το εντομοαπωθητικό.

Και πάλι, αποφύγετε την άμεση επαφή με το προϊόν, καθώς το DEET μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μέταλλα.

Διατηρείτε το προϊόν σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία, όπως αναγράφεται στη συσκευασία.

Όλα τα προϊόντα Jungle Formula έχουν ημερομηνία λήξεως, η οποία αναγράφεται στο προϊόν. Ελέγχετε πάντα την ημερομηνία λήξεως του προϊόντος ή διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον αριθμό παρτίδας.